Lassen op locatie is ons vak

Lassen op Locatie kraanBij Rijnberg BV zijn we gespecialiseerd in het lassen op buitenprojecten. Voor zowel de opbouw van nieuwe constructies, het bijwerken van bestaande bouwwerken als het verrichten van noodoperaties voeren we alle laswerk op locatie uit. Op elke plek in Nederland zetten we de beste machines en gecertificeerde lassers op je project. Als klant mag je ook rekenen op een zeer efficiënt werkproces en de voordeligste prijs in verhouding tot de kwaliteit die we leveren. We zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner in de bouwsector en nog dagelijks bezig met ontwikkeling, vernieuwing en uitbreiding van onze certificering.

Professioneel laswerk voor elk buitenproject

Laswerk op locatie verrichten kan in principe voor elk project. Onder meer voor het aaneensmeden van remmingwerken, verankeringsconstructies, dijksloven, steigers en bolders. Maar ook voor het lassen van staalconstructies voor gebouwen (kantoren, bedrijfshallen, magazijnen etc.). Omdat elk project qua aard, omvang en uitvoering verschilt, tonen we als lasbedrijf enorme flexibiliteit. We passen ons werkplan gemakkelijk aan de omstandigheden aan. Onze lassers zijn bovendien gecertificeerd om vanuit alle posities te werken, waardoor ook projecten met ‘uitdagende omstandigheden’ optimaal kunnen worden uitgevoerd. Ook de mate van toezicht op het project kan vooraf worden afgestemd. We kunnen een totaalpakket leveren van grondwerk tot aan oplevering, maar ook voor delen van een project het laswerk uitvoeren. Hoe groot of klein ons aandeel ook is, van vakkundig laswerk ben je verzekerd.

Laswerk op maat

Rijnberg BV is een allround lasbedrijf. Bij elk metaal en elke job zorgen we voor gaaf maatwerk, met bijzondere aandacht voor de kwaliteit en duurzaamheid van het laswerk. Afhankelijk van de klus wordt vastgesteld wat de te gebruiken lastechniek moet zijn. Er wordt eveneens bekeken welk aantal lagen, welk toevoegmateriaal, welke lasnaadvorm, lasstroom en voorwarmtemperatuur het beste bij de constructie passen. Zo ben je gegarandeerd van hechte, stabiele aansluitingen die minstens even lang meegaan als het metaal waaruit de constructie is opgebouwd. En omdat we continu investeren in de beste machines kunnen we professioneler, sneller en prijsvoordeliger lassen op locatie.

Lasklussen volgens gecertificeerde methoden

Rijnberg BV is een optimaal gecertificeerd lasbedrijf. We beschikken onder meer over certificaten van VCA (techniekwerken) van de onafhankelijke certificerende instelling EBN. Voor het aaneensmeden van staalconstructies geeft onze EN 1090-2 EXC3 certificering je de garantie dat we zelfs voor de meest veeleisende projecten de juiste lasmethode zullen toepassen. We beschikken ook over EU-certificaten voor prestatiebestendigheid en veiligheidsmanagement. Het betekent dat we op iedere job dezelfde hoogwaardige kwaliteit leveren en hierbij alle veiligheidsnormen perfect naleven.

De beste tarieven voor laswerk op locatie

Voor laswerk op buitenprojecten bieden we een excellente prijs-kwaliteitsverhouding. Via de website kun je heel eenvoudig een gedetailleerde offerte aanvragen voor je project. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. De tarieven zijn altijd transparant en de meerkosten voor het werken op locatie worden vooraf duidelijk gespecificeerd. We zijn ervan bewust dat tevreden klanten onze beste reclame zijn, en die hebben we over het gehele land: Dijkversterking Hagenstein-Opheusden (HOP), Sluiscomplex Sambeek- Belfield, Nieuwbouwsluis Tilburg, Project Mooder Maas, Nieuwbouw kantoor Hoogerheide en talrijke andere projecten met hoge kwaliteitseisen.

Ook voor kleinere lasprojecten en het opzetten van tijdelijke constructies is Rijnberg BV de ideale partner. Indien gewenst, begeleiden we het project vanaf de planning tot aan de afronding. Elk project krijgt dezelfde professionele aandacht en aanpak. Maak contact met ons voor het lassen op locatie en treed toe tot de lijst van super tevreden klanten.

Voor meer informatie bel ons op 06-20866683 of mail ons naar info@rijnbergbv.nl.

Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen?